Midtjysk Skoleskak

  Nyhed 09.12.06 

        

Midtjysk Skoleskak deltog med 7 spillere ved sidste grandprixstævne i år som foregik i Skanderborg. Skanderborg stod vanen tro med et flot arrangement som 87 skoleskakspillere var mødt op til.

Dagens hovedperson var Cecilie Nielsen, som med 11½ point af 15 mulige sluttede på en flot andenplads og fik en flot pokal efter den suveræne vinder som scorede hele 14 point af 15 mulige. Cecilie viste talentet og den dag hun lærer at bruge mere tid, får vi en ny stjerne!

Alexander Almasy var ikke kommet sig helt over skuffelsen fra DM i Odense, men med 3 point af 5 mulige kan han godt være tilfreds.

Peter Kristensen startede med et nederlag. Peter Kristensen fik sig kæmpet op og med 4½ point af 7 mulige fik han en præmie med hjem.

Frederik Nielsen havde vist ikke fået hænderne ned efter hans succes i sidste stævne i Åbyhøj og måtte denne gang være tilfreds med 2 point af 7 mulige.  

Alex Brøgger, knægten der smiler uanset tab eller gevinst, spillede en god turnering og havde han vundet i sidste runde havde han fået præmie med hjem. 4 point af 8 mulige til Alex.

Søren Maretti havde ikke en god dag og med 1½ point af 7 mulige, måtte han desværre rykkke en gruppe ned.

Casper Larsen kan godt når han vil. I dag, han både ville og ikke ville. Da han ville vandt han, da han ikke ville tabte han. Casper skal lærer at ville - hvergang! Casper fik 2½ point af 7 i dag. 

Vi kan endnu engang være godt tilfredse i Silkeborg.

Referent Peter Poulsen.

Cecilie er ved at få en god vane. Præmier!

Casper skal lærer at ville!