Midtjysk Skoleskak

  Nyhed 06.01.07 

        

Midtjysk Skoleskak afholdt årets første grandprixstævne i skoleskakken lørdag den 6. januar på Vester Skole i Silkeborg. 79 skoleskakspillere var mødt op og efter mange spændende kampe kunne der uddeles i alt 27 præmier. 

De 79 spillere var fordelt med 7 spillere i gruppe A, 8 spillere i gruppe B, 15 spillere i gruppe C, 26 spillere i gruppe i D, 19 i gruppe E og 4 i pigegruppen. 

Det sædvanlige stærke korps af turneringsledere sørgede som sædvanlig for en rolig og smertefri turneringsafvikling.

Midtjysk Skoleskak takker alle fremmødte for den meget fine opbakning og en speciel tak skal gives til de turneringsledere som hjalp til rundt om i grupperne. Uden deres hjælp ingen turnering. Håber vi ses igen næste år.

En speciel tak skal også lyde til de 4 hjælpere i kantinen, som Cecilie havde medbragt.

Enkeltresultaterne kan findes på Århus Skoleskak hjemmeside http://www.aarhusskoleskak.dk/

Midtjysk Skoleskak have 7 skoleskakspillere med og det gav 2 præmier !!

Peter Kristensen deltog i C-gruppen. Peter startede med et nederlag men med 5½ point i de sidste 6 runder snuppede han en flot andenplads, en præmie og oprykning til B-gruppen.

Lasse Emil Petersen scorede 4 point i de 7 runder og gjorde det godt.

Alexander Brøgger, Martin Jørgensen og Frederik Nielsen deltog alle i D-gruppen og fik hård modstand. Alexander var den der var tættest på at få en præmie med hjem. For Frederik gik det rigtig skidt og en nedrykning var en kendsgerning.  

Malthe Bendtsen som spillede i E-gruppen sluttede midt i gruppen trods hård modstand. 

Cecilie Nielsen spillede frisk ting (det betyder spiller hurtigt!!!) og det er nok mod de fleste. Men ikke mod den bedste, så Cecilie fik en flot andenplads igen med præmie til følge.

Så det blev en god dag for skoleskakken i Silkeborg både afviklingsmæssigt, deltagermæssigt og spillemæssigt.

Referent Peter Poulsen

Cecilie bliver nr 2 i pigegruppen En koncentreret Peter Kristensen Peter kristensen får overrakt en præmie for en flot 2. plads og oprykning.