Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Pokalturnering

Email Udskriv PDF

Der var 20 deltagere i de indledende runder i årets pokalturnering. Heraf gik 8 spillere videre til finalerunden som afholdes næste torsdag d. 9. december. Lodtrækningen til finalerunden kan ses her.

I finalerunden trækkes der lod om farverne umiddelbart før kampstart.

Tilskuere er naturligvis velkomne!

På søndag spiller 1. holdet på hjemmebane mod Varde - her er man naturligvis også velkommen til at kigge forbi.

 

Holdskak

Email Udskriv PDF

Sidste torsdag havde vi en "dobbelt" hjemmekamp idet andetholdet havde besøg af SK 1968's fjerdehold mens tredjeholdet var værter for opgøret mod Skanderborgs fjerdehold.

Andetholdet måtte på trods af en forventet score på 5.54-2.46 nøjes med at spille uafgjort 4-4.

Jack kom fra starten under pres. Op imod tidskontrollen kom han endelig ud af en grim binding og stillingen var vel "uklar" - desværre var der kun spillet 39 træk da Jack's vinge faldt. Øv!

Den nykårede bymester Poul-Erik var hentet ind som en stærk reserve og han fik da også stille og roligt uddriblet sin modstander og kørte sejren hjem.

Arne fik i en lovende stilling placeret sin springer forkert, hvilket kostede en officer. På trods af brav kamp måtte han til sidst ned - mere øv!

David fik en fin stilling med sin sædvanlige opstilling og hentede også hele pointet hjem.

Formanden fik en udmærket stilling efter at min modstander fik stillet sit tårn lidt uheldigt. Jeg vandt derfor en kvalitet for en bonde, men han havde dog et stærkt bondecentrum. Efter nogle flere unøjagtigheder fik jeg gevinststilling (mat i 23 jf. Shredder!) men teknikken svigtede og jeg måtte nøjes med remis.

Kim fik op til flere remistilbud undervejs og det blev da også resultatet i sidste ende.

Carsten var som sædvanligt i angrebshumør, men modstanderen slog kontra og Carsten måtte ned.

Nils var påny reserve og han fortsatte sin sejrsstime mod den højere ratede modstander - imponerende!Tredjeholdet gik det lidt bedre - de vandt 4½-3½ (forventet 4-4). Der var sejre til vores 4 øverste brættet (Knud Mogens, Kurt, Lasse-Emil og Steen) og Henning hev en remis i land.

   

Nørskovlund Skolen

Email Udskriv PDF

Mandag den 22.november fra 14.00 til 16.00 fik Silkeborg Skakklub besøg af 10 elever i alderen fra 12 til 17 år fra Nørskovlund Skolen.

Nørskovlund Skolen er en skole for autister og asperger elever. Eleverne er meget velfungerende trods deres handicap og det var mig en speciel og glædelig eftermiddag jeg havde med disse pragtfulde mennesker.

I løbet af 2 timer forsøgte jeg at sætte eleverne ind i skakkens verden og jeg vil på egne vegne betragte besøget som en succes.

En speciel tak skal gives til Paw Nicolai Andreassen fra Nørskovlund Skolen som gjorde denne dag mulig.

En ny tradition har fundet plads i Silkeborg Skakklub: Besøget fra Nørskovlund Skolen.

 

Senest opdateret: Tirsdag, 23. november 2010 10:19
 

Komfortabel sejr over Springeren

Email Udskriv PDF

Silkeborgs førstehold spillede søndag ude mod Springeren Kolding. Det blev til en komfortabel sejr på 5 1/2 - 2 1/2 efter sejr til Per, Michael, Torben, Peter Haarup og remis til Søren, Hans og Peter Poulsen. Det kunne dog let være gået endnu værrere for Kolding, hvis Flemming og Søren ikke havde været uheldige. Førsteholdet ligger nu nr. 2 i 2. div. grp. 3 efter Bov.

Senest opdateret: Søndag, 21. november 2010 19:10
 


Side 103 af 123