Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Juleskak

Email Udskriv PDF

Sidste tilmeldingsfrist til hurtigskakturneringen i morgen er nu udløbet.

Skulle der være enkelte der ikke har fået meldt sig til kan det dog stadig nås indtil kl. 17:00 i dag ved at ringe til formanden på 51 56 10 61.

 

Juleskak

Email Udskriv PDF

Silkeborg Skakklub ønsker alle en glædelig jul!

Vi nærmer os nu igen vores traditionsrige juleturnering og efterhånden som julefreden (og sneen) har sænket sig indløber tilmeldingerne. Der er mulighed for at tilmelde sig hele dagen i morgen (d. 26) - husk at der er mulighed for at tilmelde sig morgenbuffet, der serveres fra kl. 9:00.

 

Midtjysk Skoleskak

Email Udskriv PDF

Lasse Emil Petersen deltog ved Det Danske Mesterskab i Skoleskak i Odense i slutningen af november måned.

Det var Lasse Emils første DM og han satte i den grad præg på stævnet. Der blev spillet 8 runder fordelt på 2 dage og inden sidste runde havde han 6 sejre og kun et enkelt nederlag. En sejr i sidste runde ville have givet en sensationelt DM-titel. Lasse tabte desværre og sensationen udeblev. Lasse blev henvst til en samlet 4. plads hvor han undervejs havde slået den nuværende Danmarksmester så ingen tvivl fra mig. Lasse præsteredede en fantastisk indsats og kan være megastolt over resultatet. Et stort og varmt tillykke til Lasse.

 

Pokalturnering

Email Udskriv PDF

Finalerunderne i årets pokalturnering blev afviklet i går.
Efter at have været "i tovene" i både semi-finalen (mod den forsvarende mester Flemming Hundebøll) og i finalen (mod Kim Kristensen) blev Peter Haarup ny pokalmester.
Det var Peters fjerde titel - tillykke med sejren!

I aften gælder det årets julefrokost, hvor næste pokal er på spil!

 

Kneben sejr over Varde

Email Udskriv PDF

Søndagens hjemmekamp mod Varde bød på en kneben sejr på 4 1/2 - 3 1/2, der på papiret ellers så ud til at være en overkommelig modstander. Per, Flemming og Peter Haarup vandt mens Michael, Hans og Peter Poulsen spillede remis. Sejt forsvarsspil fra Michael i dagens længste parti var udslagsgivende for den samlede sejr og 3 match-point til Silkeborg. Billeder fra dagens kamp kan du se her.

 

Senest opdateret: Søndag, 05. december 2010 23:31
 


Side 106 af 127