Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Holdskak

Email Udskriv PDF

Alle vores hold mangler nu kun en enkelt kamp i denne sæson, efter at 3. holdets udsatte kamp blev spillet i tirsdags.

1. holdet fik den anden sejr på stribe. 5-3 over Esbjerg, som vi har et godt tag på! Vi ligger dog stadig på den forkerte side af nedrykningsstregen med 2 point op til netop Esbjerg på den eftertragtede 6. plads.
I sidste runde skal vi op imod Skanderborg der kan stille med 1 stk. GM og op til 3 IM'ere. Esbjerg skal op imod ligeledes nedrykningstruede Skødstrup så det ser svært ud, men der skal kæmpes for sagen!

2. holdet tabte 3-5 til VRS og ligger ligeledes på en 7. plads og med 2 point op til nærmeste konkurrent, Nordre III, som vi skal møde i sidste runde.
Hvor mange hold der rykker ud af mesterrækken afhænger dels af, hvor mange hold fra 6. hk der rykker ned fra divisionsturneringen (det bliver med stor sandsynlighed 1 hold) og dels af om den foreslåede sammenlægning af 6. og 9. hk. bliver gennemført.
Skulle sammenlægningen blive vedtaget (og den forventede enlige nedrykker fra divisionsturneringen) vil nr. 8 rykke ned i A-rækken mens nr. 7 skal ud i en kvalifikationskamp mod vinderen af A-rækken (ser ud til at blive enten Randers II eller Skanderborg II).
Hvis der ikke bliver en sammenlægning rykker nr. 7 og 8 ned i A-rækken.
Hvis hovedkredsene bliver lagt sammen bliver der næste sæson 2 Mesterrækker bestående af hold fra 6., 7. og 9. hovedkreds. Selvom der laves en geografisk opdeling vil kørselsafstanden blive større og derfor vil Mesterrækken flytte tilbage til søndagskampe.

3. holdet tabte i sidste uge 1½-6½ til Skanderborg III men tog revanche og vandt den udsatte kamp mod Viby II. 5-3 lød sejrscifrene på og med 3.27 over forventet score må det siges at være flot!
3. holdet ligger som de øvrige hold på en 7. plads inden sidste runde. I sidste runde skal holdet møde Malling der ligger nr. 8. Med et forspring på 3 point kan 7. pladsen forhåbentligt forsvares.
Hvis der bliver en sammenlægning af de 2 hovedkredse er udformningen af næste års B-række uklar. Muligvis bliver den nogenlunde uændret og muligvis vil holdene blive lavet om til 4-mands hold.
Hvis der ikke bliver en sammenlægning rykker nr. 8 i B-rækken ned.

 

Klubmesterskabet

Email Udskriv PDF

Der er trukket lod til grupperne i klubmesterskabet. Grupperne kan ses i vinduet til venstre eller her: Mester Basis 1 Basis 2
Rating og forventet score vil blive opdateret snarest muligt.

 

Midtjysk Skoleskak

Email Udskriv PDF
Rask Mølle stod som arrangør af det 8. Grandprixstævne i Århus Skoleskak lørdag den 27. februar og lavede et flot stævne.

Stævnet havde 62 deltagere og Midtjysk Skoleskak havde 3 skoleskakspillere med.

Peter Kristenden deltog i A-klassen og scorede 2½ point af 5 mulige, hvilket rakte til en 3. plads og en præmie. Oliver Glasscock deltog i B-klassen og scorede 3 af 5, mens Cecilie deltog i C-klassen og scorede 3½ point af 7 mulige.

Alle gjorde det godt og det er en fornøjelse at være sammen med dem.

Senest opdateret: Mandag, 01. marts 2010 05:23
 

Hurtigskak

Email Udskriv PDF

De sidste 2 runderblev afviklet i går. Per Knudsen blev atter klubmester med en sejr over Flemming Hundebøll i sidste rundes "finale". Flemming måtte så nøjes med andenpladsen og 6 point.

I basisgruppen delte Kim Kristensen og Knud Mogens Jakobsen førtepladsen med 5½ point mens Mogens Jensen fik præmie som bedst placerede under 1500 i rating.

 

Holdskak

Email Udskriv PDF

3. holdets kamp i sidste uge blev udsat til d. 2 marts pga. snevejret.

Derimod var 2. holdet i kamp og helt uhørt var vi svage favoritter (4.03-3.97) mod Åbyhøj. Vi har det dog øjensynligt bedst som "underdogs" og tabte 6-2. Undervejs så det dog noget bedre ud og specielt Jack Thostrup og Søren Ottesen burde have vundet.
I stedet måtte vi nøjes med at Arne, Johnny, Nenad og Kim fik remis.

Med nederlaget bevæger vi os ned mod bunden, men gruppen er fortsat tæt og der er ikke noget afgjort inden de 2 sidste runder.

 


Side 130 af 136