Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Torveskak

Email Udskriv PDF

På grund af begrænset tilmelding er 1. runde af Torveskak udsat til 24. juni.

Skulle du endnu ikke være tilmeldt og har du lyst til at spille en af de kommende lørdage (fra kl. 10 til ca. kl 12 på Søndre Torv) så henvend dig til formanden.

 

Simultan og Sommerskak

Email Udskriv PDF

I torsdags stillede klubmester Peter Poulsen op til simultan. I alt 7 spillere tog kampen op.

De fremmødte kunne til slut tage den samlede sejr i hus med 4 gevinster og 3 nederlag. Lars Bøgedal, Nikolaj, Søren Westergaard og Johnny tog sig af gevinsterne mens Lars Peter, Henrik og Knud Mogens måtte se sig slået.

På torsdag starter den pretigefyldte sommerturneringen igen. Tilmelding er ikke nødvendig - man skal blot møde op inden rundestart kl. 19:30.

Alle er velkomne - også selvom man ikke er medlem af klubben så tag gerne nogle venner med!

 

Simultan og Torveskak

Email Udskriv PDF

Generalforsamlingen sidste torsdag forløb fredeligt. Knud Mogens Jakobsen blev genvalgt som kasserer og Steen Konradsen og David Glasscock blev genvalgt til bestyrelsen. Nils Tjellden udtrådte af bestyrelsen, der nu består af 5 medlemmer. Tak til Nils for indsatsen!

I morgen er der mulighed for at spille simultan. Hvorvidt klubmester Peter Poulsen tør stille op er endnu uklart men ellers er der en afløser klar!
Vi starter kl. 19:30 - tilmelding er ikke nødvendig, man skal bare møde op.

Det bliver forhåbentligt snart sommer - under alle omstændigheder har vi igen Torveskak på programmet. Se indbydelsen her. Bemærk at man kun skal deltage i een af de indelende grupper - hvis du er forhindret i at kunne spille på en eller flere af de afsatte lørdage så meddel dette ved din tilmelding.

 

Sommerskak 2017

Email Udskriv PDF

Torsdag den 18. maj 2017 indleder Silkeborg Skakklub sin traditionsbundne sommerskakturnering. Turneringerne foregår som tematurneringer over fastlagte åbningsvalg.

Åbningerne er udvalgt af David Glasscock.

De fastlagte åbninger kan findes her

 

 

2 vindere i Sondex Cup

Email Udskriv PDF

Silkeborg Skakklub havde 2 deltagere med i Sondex Cup i Kolding. Og det blev til 2 førstepladser!

Torben Bødskov vandt Mester 5 med 3½ af 5 og John Christopher Højstrup Christensen delte førstepladsen med Anders Haarup i Basis 9 med 4 point af 5.

 


Side 14 af 126