Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Torveskak

Email Udskriv PDF

I går fik vi endelig gang i Torveskak - oven i købet i fint vejr efter fredagens syndflod.

Per Knudsen vandt gruppen med maksimumpoint og får følgeskab af Peter Hårup i finalen. Hvem modstanderne bliver afgøres næste lørdag.

Per Knudsen mod Jens Bæk

 

Torveskak

Email Udskriv PDF

Kun 8 har meldt sig til årets Torveskak. Det betyder at turneringen afvikles med 2 indledende grupper hvorfra de 2 bedst placerede i hver gruppe går videre til finalen.

De indledende gruppekampe afvikles over de næste 2 lørdage. Finalen afvikles når det passer ind i alle finaledeltagernes kalendre.

Grupperne kan ses via linkene i venstre side.

 

Sommerskak

Email Udskriv PDF

I gårsdagens runde af sommerskak var der 18 spillere der trodsede det fine vejr og deltog i anden runde af årets sommerskak turnering.

Åbningen var "Black Lion" og det bekom Lars Bøgedal og Nikolaj Aggerbeck-Lauritzen godt - i hvert tilfælde vandt de aftenens runde.

I den samlede stilling ligger Tim Halvorsen i spidsen idet han sammen med Per Knudsen delte andenpladsen med et makkerpar af den nuværende og forrige formand!

 

Torveskak

Email Udskriv PDF

På grund af begrænset tilmelding er 1. runde af Torveskak udsat til 24. juni.

Skulle du endnu ikke være tilmeldt og har du lyst til at spille en af de kommende lørdage (fra kl. 10 til ca. kl 12 på Søndre Torv) så henvend dig til formanden.

 

Simultan og Sommerskak

Email Udskriv PDF

I torsdags stillede klubmester Peter Poulsen op til simultan. I alt 7 spillere tog kampen op.

De fremmødte kunne til slut tage den samlede sejr i hus med 4 gevinster og 3 nederlag. Lars Bøgedal, Nikolaj, Søren Westergaard og Johnny tog sig af gevinsterne mens Lars Peter, Henrik og Knud Mogens måtte se sig slået.

På torsdag starter den pretigefyldte sommerturneringen igen. Tilmelding er ikke nødvendig - man skal blot møde op inden rundestart kl. 19:30.

Alle er velkomne - også selvom man ikke er medlem af klubben så tag gerne nogle venner med!

 


Side 16 af 129