Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Midtjysk Skoleskak

Email Udskriv PDF

Midtjysk Skoleskak var med i Åbyhøj til 4. Grandprixstævne i denne sæson.

Midtjysk Skoleskak havde 9 skoleskakspillere med: Christopher Magnussen, Lasse Emil Petersen, Lasse Holten-Møller, Oliver Glasscock, Cecilie Nielsen,  Anders Lauridsen, Michelle Munk Mirza, Nina Lauridsen og Rikke Mie Petersen. Christopher Magnussen fik en flot 3.plads og oprykning, mens Cecilie Nielsen var mest uheldigt. Cecilie indkasserede 2 nederlag i de sidste 2 runder efter at have vundet de første 4 partier. Det gjorde ondt.

Der var præmier til Christopher, Cecilie, Nina og Rikke. 

Senest opdateret: Søndag, 22. november 2009 19:14
 

Holdskak

Email Udskriv PDF

2. holdet var i tirsdags i Århus og det blev endnu et "hæderligt" nederlag på 3½-4½. Se et referat på holdskaksiden.

3. holdet havde besøg af SK 1968's femtehold. Med en forventet score på 2.52 - 5.48 var det ligesom 2. holdet fint med det begrænsede nederlag på 3½-4½.

Carsten fik igen halet en remis i land mod en modstander med 300+ i rating (at vejen til remis'en så blev lidt "rodet" er en anden sag!). Knud Mogens kom denne gang godt ud af officer afbytningerne og fik en god sejr. Tommy's modstander ofrede en officer i åbningen, men selvom Tommy kom bagud i udvikling var der ikke noget konkret. Efter at have spist endnu en officer blev sejren kørt sikkert i land i slutspillet. Mogens havde en dronning og et par bønder mod tårn, løber og en hulens masse bønder... En dejlig masse skakker sikrede heldigvis remis'en. Henning's parti bølgede frem og tilbage og selvom Henning flere gange var ude over afgrunden blev der fightet til den bitre ende og remis'en var set over hele partier vel i orden. Kurt, Steen og Iver måtte desværre alle ned.

 

Senest opdateret: Fredag, 20. november 2009 18:38
 

Besøg fra Nørskovlund Skolen

Email Udskriv PDF

Mandag den 16.november fra 14.30 til 16.00 fik Silkeborg Skakklub besøg af 9 elever i alderen fra 12 til 16 år fra Nørskovlund Skolen.

Nørskovlund skolen er en skole for autister og asperger elever. Eleverne er meget velfungerende trods deres handicap og det var mig en speciel og glædelig eftermiddag jeg havde med disse pragtfulde mennesker.

I løbet af 1½ time forsøgte jeg at sætte eleverne ind i skakkens verden og jeg vil på egne vegne betragte besøget som en succes.

En af jubelscenerne opstod da en elev måtte hjælpe læreren med en opgave.

Der er under 'Foto' lagt billeder ind fra besøget og jeg skal ikke undlade at notere, det var en speciel fornemmelse at stå ved siden af en 15-årig dreng der var 18 cm højere end mig!.

En speciel tak skal gives til Paw Nicolai Andreassen fra Nørskovlund Skolen som gjorde denne dag mulig. Det er mit håb det kan blive en tilbagevende begivenhed. 

Jeg skal gøre mit bedste. 

Senest opdateret: Tirsdag, 23. november 2010 10:11
 

Pokalturnering 2009

Email Udskriv PDF

Den 3. december spilles de indledende runder i pokalturneringen. Se indbydelsen her.

Senest opdateret: Fredag, 20. november 2009 11:38
 

Holdskak

Email Udskriv PDF

1. holdet indledte sæsonen søndag den 8. november mod Viborg Skakklub, som på papiret har et frygtindgydende hold og må betragtes som en af oprykningsaspiranterne. Alle 8 mand på Viborgs hold har over 2000 i rating, de 6 øverste over 2200! Til sammenligning har vi en mand over 2100. 

Det var derfor med tilfredshed vi forlod Viborg ved kun at tabe 5-3. 

Se stillingen og enkeltresultaterne her

Senest opdateret: Tirsdag, 24. november 2009 18:57
 


Side 160 af 162