Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Bymesterskab og Træningsaften

Email Udskriv PDF

I går fik vi sat gang i Bymesterskabet. Resultaterne fremgår af linket i venstre side.
Det lader til at sort er bedst - 8 sejre til sort mod 1 sejr til hvid (og så 4 remis'er)!

På mandag starter vi vores træningsaftener op igen - alle er velkomne fra kl. 19:00.

 

Midtjysk Skoleskak

Email Udskriv PDF

John Christopher Højstrup Christensen blev i marts måned udtaget til ”Individuelt Ungdoms-EM i Prag” i perioden 17. august til 28. august 2016.

John har netop afsluttet turneringen i den yngste gruppe og opnåede med 4½ point i 9 runder en flot score på 50%. Med 3 sejre, 3 remis og kun 3 nederlag er resultatet en absolut godkendt præstation i et fornemt selskab.

En stor dag for Midtjysk Skoleskak og for John i særdeleshed.

Et stort hjerteligt og varmt tillykke til John.

Senest opdateret: Tirsdag, 30. august 2016 06:29
 

Sommerskak afsluttet

Email Udskriv PDF

I torsdags spilledes sidst runde i Sommerskak. 11 deltagere kæmpede om placeringerne - Peter Hårup spillede simultan og det viste sig at det var et godt "makkerpar" idet Hårup vandt aftenens runde.

I den samlede stilling skete der ingen forskydninger i toppen idet ingen af de 2 med realistiske muligheder for en samlet sejr deltog. Hermed er Peter Poulsen samlet vinder af sommerskakken 2016 mens Morten Kjær Poulsen tager andenpladsen.

På torsdag starter bymesterskabet. Der er i øjeblikket 31 tilmeldte (turneringslederen håber at kunne finde 1 deltager mere!) - turneringen bliver forhåbentligt lagt i morgen, hvor gruppeinddelingen så vil fremgå af turneringens side på www.skak.dk (se link i venstre side).

 

Sommerskak

Email Udskriv PDF

Næst-sidste runde i sommerskakken blev spillet i går. Kun 10 deltagere mødte frem - mon det var OL der trak?

Men det blev et tæt opgør - hvor makkerparret Peter Haarup og Nikolaj Aggerbeck-Lauritzen til sidst trak det længste strå.

Der skete ingen forskydninger i den samlede stilling - Peter Poulsen ligger stadig nummer et efterfulgt af Morten Kjær Poulsen.

 

Sommerskak

Email Udskriv PDF

I går startede sæsonen med 6. runde i sommerskak. I dagens anledning var vi rykket nedenunder i sal 3 (dog nok mest fordi der er ved at blive renoveret i vores normale spillelokaler).

Der var i alt 14 deltagere - bl.a. en gæst fra Esbjerg Skakforening.
Aftenens runde blev vundet af et slagkraftig hold bestående af Morten Kjær Poulsen og Per Sønderskov. Lige herefter endte Peter Poulsen og Jens Pedersen (føromtalte gæst).
I den samlede stilling halede Morten hermed ind på Peter Poulsen - de 2 dårligste resultater trækkes fra til sidst så der er tæt opløb.

Næste gang spiller vi igen i sal 3 - herefter skulle vi efter planen igen kunne være i de renoverede lokaler ovenpå.

 


Side 17 af 118