Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Simultan og Torveskak

Email Udskriv PDF

Generalforsamlingen sidste torsdag forløb fredeligt. Knud Mogens Jakobsen blev genvalgt som kasserer og Steen Konradsen og David Glasscock blev genvalgt til bestyrelsen. Nils Tjellden udtrådte af bestyrelsen, der nu består af 5 medlemmer. Tak til Nils for indsatsen!

I morgen er der mulighed for at spille simultan. Hvorvidt klubmester Peter Poulsen tør stille op er endnu uklart men ellers er der en afløser klar!
Vi starter kl. 19:30 - tilmelding er ikke nødvendig, man skal bare møde op.

Det bliver forhåbentligt snart sommer - under alle omstændigheder har vi igen Torveskak på programmet. Se indbydelsen her. Bemærk at man kun skal deltage i een af de indelende grupper - hvis du er forhindret i at kunne spille på en eller flere af de afsatte lørdage så meddel dette ved din tilmelding.

 

Sommerskak 2017

Email Udskriv PDF

Torsdag den 18. maj 2017 indleder Silkeborg Skakklub sin traditionsbundne sommerskakturnering. Turneringerne foregår som tematurneringer over fastlagte åbningsvalg.

Åbningerne er udvalgt af David Glasscock.

De fastlagte åbninger kan findes her

 

 

2 vindere i Sondex Cup

Email Udskriv PDF

Silkeborg Skakklub havde 2 deltagere med i Sondex Cup i Kolding. Og det blev til 2 førstepladser!

Torben Bødskov vandt Mester 5 med 3½ af 5 og John Christopher Højstrup Christensen delte førstepladsen med Anders Haarup i Basis 9 med 4 point af 5.

 

Klubmesterskabet afgjort

Email Udskriv PDF

Sidste runde i klubmesterskabet blev spillet i går. Ny klubmester blev Peter Poulsen der vandt topopgøret mod Lars Bøgedal. David Glasscock tog 2. præmien på bedst korrektion.

Også i basis 2 skulle der korrektionsberegning til og her var det Kim Kristensen der tog førstepræmien foran Peter Sehested efter at sidste rundes topopgør endte remis.

I basis 3 var der efter frafald kun 6 spillere - af disse var Søren Westergård skarpest og han vandt med maksimumpoint. Torben Gregersen tog sig af andenpladsen.

I basis 3 havde Jørn Andreasen en serie med 5 sejre i træk og det var nok til at indbringe 1. præmien selvom sejrsrækken blev brudt med en remis i sidste runde.
Nikolaj Aggerbeck-Lauritzen fik selv med et nederlag i sidste runde 2. præmie på bedre korrektion end Tim Halvorsen.

 

På mandag er der træningsaften - alle er velkomne. Vi starter kl. 19:00. Husk også generalforsamlingen næste torsdag - vi starter kl. 19:30 (og husk at melde din ankomst senest mandag til formanden hvis du vi have smørebrød!)

 

Klubmesterskabet

Email Udskriv PDF

På torsdag spilles sidste runde i klubmesterskabet.

Hvem der skal blive klubmester er et åbent spørgsmål. Bedste kort på hånden har Lars Bøgedal der fører med 3½ point (af 5).
Peter Poulsen, David Glasscock og Formanden kan dog også nå titlen (alle med 3 point af 5).

I basis 2 afgør sidste rundes topopgør mellem Peter Sehested og Kim Kristensen præmiefordelingen (begge har 4½ af 6).

I basis 3 har Søren Westergaard gjort rent bord (6 af 6) og har sat sig på førstepladsen inden sidste runde.

Basis 4 føres af Jørn Henning Andreasen og Nikolaj Aggerbeck-Lauritzen - begge med 5 point af 6.

 


Side 17 af 129