Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Midtjysk Skoleskak

Email Udskriv PDF

Midtjysk Skoleskak fik en god start ved det første grandprixstævne i Hinnerup lørdag den 26. september 2009. Hinnerup havde i år samlet 86 deltagere.

Midtjysk Skoleskak havde 6 skoleskakspillere med: Christopher Magnussen i Gruppe B, Oliver Glasscock, Anders Lauridsen og Cecilie Nielsen i Gruppe C, mens Nina Lauridsen og Tascha Puggård spillede i Pigegruppen.

Tascha, Nina og Anders fik alle præmier med hjem. Anders fik en 4. plads og var med 4 point af 6 mulige kun 0,5 point fra oprykning til B-gruppen. Nina fik en 2. plads i Pigegruppen.

Hjertelig tillykke

Senest opdateret: Tirsdag, 24. november 2009 18:54
 

3-Byturnering 2009

Email Udskriv PDF

For første gang i mange år lykkedes det for Silkeborg at placere sig foran Kjellerup i 4-byturneringen. Det var dog de debuterende deltagere fra Herning Skakklub der løb af med præmien. Stort tillykke til Herning og tak til alle for en god turnering (til næste år håber vi at Skanderborg er klar igen - og så må vi se om vi ikke kan få besejret Herning også!).

Herning fik 34½ point, Silkeborg 27 og Kjellerup 10½.
De enkelte resultater kan ses her.

Alexander Almasy og Kurt Nielsen scorede max (3/3) for Silkeborg og det samme gjorde Sten V. Bering, Martin Noe, Adam Vergara og Alexander Jessen for Herning.

 

Senest opdateret: Tirsdag, 24. november 2009 18:56
 


Side 189 af 189