Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Torveskak - Finale

Email Udskriv PDF

I lørdags blev finalen i årets Torveskak afviklket. De 4 finaledeltagere havde inden finalerunden ikke afgivet så meget som en remis så selvtilliden burde være i orden!

Finalen blev afgjort i sidste parti hvor Lasse-Emil Petersen og Per Knudsen begge kunne vinde turneringen.

Det blev et utroligt spændende (og underholdende) parti. Lasse-Emil fik et spillemæssigt overtag men brugte en del tid. Til sidst vandt Per på tid, hvor han også selv kun havde få sekunder tilbage.

Tak til fotograf Jens Bæk for et billede af finalen i finalen!

 

Torveskak - Finale

Email Udskriv PDF

Det har været svært at få de 4 finaledeltageres kalendere til at gå op i en højere enhed men på lørdag spilles finalen i Torveskak på Søndre Torv fra kl. 10:00.

Det er jo heldigvis fint sommervejr! Tilskuere er naturligvis velkomne.

 

Bymesterskab og Træningsaften

Email Udskriv PDF

I går fik vi sat gang i Bymesterskabet. Resultaterne fremgår af linket i venstre side.
Det lader til at sort er bedst - 8 sejre til sort mod 1 sejr til hvid (og så 4 remis'er)!

På mandag starter vi vores træningsaftener op igen - alle er velkomne fra kl. 19:00.

 

Midtjysk Skoleskak

Email Udskriv PDF

John Christopher Højstrup Christensen blev i marts måned udtaget til ”Individuelt Ungdoms-EM i Prag” i perioden 17. august til 28. august 2016.

John har netop afsluttet turneringen i den yngste gruppe og opnåede med 4½ point i 9 runder en flot score på 50%. Med 3 sejre, 3 remis og kun 3 nederlag er resultatet en absolut godkendt præstation i et fornemt selskab.

En stor dag for Midtjysk Skoleskak og for John i særdeleshed.

Et stort hjerteligt og varmt tillykke til John.

Senest opdateret: Tirsdag, 30. august 2016 06:29
 

Sommerskak afsluttet

Email Udskriv PDF

I torsdags spilledes sidst runde i Sommerskak. 11 deltagere kæmpede om placeringerne - Peter Hårup spillede simultan og det viste sig at det var et godt "makkerpar" idet Hårup vandt aftenens runde.

I den samlede stilling skete der ingen forskydninger i toppen idet ingen af de 2 med realistiske muligheder for en samlet sejr deltog. Hermed er Peter Poulsen samlet vinder af sommerskakken 2016 mens Morten Kjær Poulsen tager andenpladsen.

På torsdag starter bymesterskabet. Der er i øjeblikket 31 tilmeldte (turneringslederen håber at kunne finde 1 deltager mere!) - turneringen bliver forhåbentligt lagt i morgen, hvor gruppeinddelingen så vil fremgå af turneringens side på www.skak.dk (se link i venstre side).

 


Side 20 af 121