Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

SK 1968 Cup

Email Udskriv PDF

Invitation til SK1968 Cup: Hyggelig hurtigskakturnering med gode præmier!

SK1968 er en skakklub, hvor vi sætter det sociale i højsædet. Vi har mange tilbud til alle skakspillere, og nu vil vi gerne invitere dig til at deltage i en ny tradition i det århusianske skakliv!

 

Lørdag d. 12 juni 2010 er dagen det sker, og spillestedet er den altid hyggelige Universitetsbar i Studenternes Hus, Århus! Baren har vi for os selv indtil turneringen er afsluttet. Turneringen starter med registrering og betaling kl. 11:30 og slutter ca. kl. 19:30 med præmieuddeling.

 

Der vil være mulighed for at blive på spillestedet, hygge og spille lynskak efter turneringens afslutning, idet universitetsbaren først lukker ud på de små timer.

 

Under og efter turneringen er det selvfølgelig muligt at nyde en kop kaffe, en øl eller en sodavand samt snacks.

 

SK1968 håber på, at du vil være med til at gøre en hyggelig dag endnu hyggeligere!

 

Tilmelding sker til Søren Sørensen på  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  eller på telefon 2142 5216. Du bedes angive navn, telefonnummer, fødselsdato, eventuel emailadresse og eventuel klub (der er ikke krav om, at du er medlem af en skakklub).

 

Der spilles 7 runder i én stor gruppe. Rundelægning efter monrad-system.

Betænkningstiden er 25 min. pr. spiller pr. parti.

 

Hovedpræmier er 1000 kr. i 1. præmie og 500 kr. i 2. præmie. Herudover er der ratingpræmier på 500 kr. i 1. præmie og 300 i 2. præmie i hver ratinggruppe, som består af 8 spillere. Man kan højst vinde én præmie. Ved ligestilling deles præmierne.

 

Spillested: Universitetsbaren, Studenternes Hus, Nordre Ringgade 3, 8000 Ã…rhus C.

 

Tilmeldingsfrist: Onsdag d. 9 juni kl. 20.

 

Vi glæder os til at se dig!

/Skakklubben af 1968