Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Holdskak - 2. holdet

Email Udskriv PDF

I mandags spillede 2. holdet sidste runde mod SK 1968 3. Det blev desværre som forventet en vanskelig kamp. Sk 1968 skulle kun bruge 4 point for at være helt sikre på oprykning - men det lod de sig ikke nøje med!

Jack spillede (naturligvis) en gambit og fik også fin kompensation for bonden. Pludselig røg der dog en dronning og så var kampen ovre. 3 point af 5 er dog absolut godkendt og gav også 24 ratingpoint for sæsonens holdkampindsats!

Peter Poulsen "glemte" at rokere og fik aldrig Lc8 med i spil. Der blev kæmpet bravt, men forgæves og Peter måtte ned i slutspillet.

Jesper kom ud i et forrygende tidnøddrama. Da røgen havde lagt sig og de 40 træk nået manglede der dog for meget materiale og Jesper måtte opgive.

Jeg selv kom egentligt hæderligt ud af åbningen, hvor hvids opstilling lignede noget jeg selv kunne finde på at spillle... Jeg forsømte dog at få det rette modstød ind og kom under pres. I en kritisk stilling brugte jeg næsten al min tid - jeg fandt så også det eneste der logenlunde holdt sammen på stillingen. Jeg havde dog for lidt tid og herefter gik det hurtigt ned af bakke og jeg tabte på tid.

Steen var første lyspunkt. Der blev hurtigt byttet nogle officerer af og det efterfølgende slutspil blev holdt i fin stil.

Peter Sehested var den første af 3 reserver (tak for hjælpen til alle 3!). Det så længe acceptabelt ud men også Peter måtte ud i et tidnøddrama og igen måtte vi konstatere at SK68'erne var bedre til at håndtere dette.

Per Sønderskov var det andet lyspunkt. Per fik en fin stilling og et vist tryk uden dog at få det endelig stød ind. Remis mod stærk modstand (forventet på 0.17) er dog også fornemt.

Steen Konradsen forsøgte sig med Budapestergambit men bonden ville hvid dog ikke have. Steen fik dog (set fra sidelinjen) en fin stilling. Pludselig var der dog et grumt officersoffer der rev Steens stilling op og han måtte ned. Øv!

Samlet 1-7 nederlag (forventet 2.62 - 5.38) og vi kunne ønske SK 1968 tillykke med oprykningen. Aros og SK 1968 4 må en tur ned i A-rækken.

Vi endte på 6. pladsen - det må vi prøve at forbedre i næste sæson, hvor Syddjurs, Skanderborg 3 og Nordre 3 er oprykkere.

 

I mandags sikrede 3. holdet sig, uden at spille, 1. pladsen i B-rækken med et ½ points forspring til SK 1968 7. Tillykke!

I morgen afholdes sidste runde i D-rækken. 4. holdet skal op imod Malling.