Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

DM i Svendborg

Email Udskriv PDF

I påsken er der som sædvanligt DM i skak - i år i Svendborg.

Silkeborg Skakklub har en delegation på 5 spillere med - alle spiller 7 runder.

Peter Kristensen og Peter Poulsen spiller med i G7-1 og kan hver dag følges live (gå ind via hjemmesider her og klik på "G7" under "liveskak").
Peter Kristensen har spillet 3 remis'er mod stærk modstand, så en fin start af Peter.
Peter Poulsen tabte i første runde efter en lang og udmarvende kamp i et remisslutspil (løber mod 4 bønder!) men er kommet fint igen med 2 remis'er (selvom uglerne vil mene at han burde have vundet gårsdagens parti).

Jeg selv spiller med i G7-2 og tabte lidt unødvendigt i 1. runde efter en grov fejl. I anden runde var jeg desværre oversidder mens jeg i 3. runde kom "rigtigt" igang med en spændende remis hvor jeg for vist første gang spillede lukket sicaliensk (via trækomstilling i bird) med sort!

Steen Konradsen og John Christoffer Højstrup Christensen spiller med i G7-3.
Steen har 1 point efter sejr i et "lokalopgør" mod John, men kan ikke være helt tilfreds- bla.  efter at have tabt i en klart vundet stilling i 2. runde.
John har ½ point efter en fin remis i første runde - og hermed har han faktisk opnået sin forventede score - inkl. runden i dag!

Der resterer 4 runde og selvom regnen har indfundet sig er humøret stadig højt - så har man jo endnu en undskyldning for at sidde og forberede sig!