Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Silkeborg – Viby 4-4 igen – igen!

Email Udskriv PDF

Jamen den kamp skulle jo ende uafgjort, for tidligere på sæsonen har både vores A-rækkehold og D-rækkehold nemlig spillet uafgjort mod Viby.

Det mest dramatiske i søndags skete før kampen. Først havde vi ikke noget spillelokale, og så manglede vi en spiller. Stor tak til Per Sønderstrup for at træde til, og debutere med et så ultrakort varsel.

Dagen bød på en fin sejr til Michael, der holdt hovedet kold i en stilling med mange skarpe muligheder. Desværre tabte Søren sit parti. Alle øvrige partier endte uden vinder. Dvs. at Per K., Flemming, Torben, Peter H., Per S, og John spillede remis. Nogen fik for lidt og smed måske en gevinst væk, mens andre fik for meget og fightede sig til en remis, men alt i alt var resultatet retfærdigt og lige efter bogen.

Om 14 dage spiller vi sidste runde. Og igen skal vi spille hjemme i Lunden.  Springeren og Esbjerg kæmper om oprykning, og de skal spille mod henholdsvis Skolerne2 og Viby der ligger nr. 3 og 4. Vi skal møde Evans2, og er relativ sikker på at blive nr. 5. Evans2 er nogenlunde ligeså sikker på at blive nr. 6. I bunden skal Skanderborg2 og Horsens spille om 7 pladsen. Men begge hold har da mulighed for at vinde deres indbyrdes kamp med mindst 6½-1½, og så håbe på, at vi samtidig slår Evans2 med mindst de samme cifre. Vi vil i hvert tilfælde gøre vores bedste for at slutte pænt af.

God gang i analyserne efter kampen!

/Torben Bødskov