• Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Midtjysk Skoleskak

Email Udskriv PDF
Hornslet stod som arrangør af det 7. Grandprixstævne i Århus Skoleskak og lavede et flot stævne.

Stævnet havde 87 deltagere og Midtjysk Skoleskak havde 7 skoleskakspillere med.

Christopher Magnussen, Lasse Emil Petersen, Anders Lauridsen og Oliver Glasscock deltog alle i B-klassen og jeg håbede inderligt inden turneringen, at alle 4 fortsat var i B-klassen efter turneringen.

Anders og Oliver er nyoprykkede og jeg ved det kan være svært for nyoprykkere.

Jeg skal dog love for spillerne overraskede. Ingen af spillerne var i nærheden af nedrykning, derimod vandt Lasse Emil gruppen med maksimumpoint og sikrede sig oprykning til den øverste gruppe der findes i Skoleskakken: A-gruppen.

Cecilie Nielsen deltog i C-gruppen og spillede godt. Med 4 point af 7 mulige er præstationen godkendt.

Nina Lauridsen tog sig af 1. pladsen i Pigegruppen, mens Rikke Petersen kom en på en fornem 3. plads.

Endnu en forrygende dag med de unge mennesker.