Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Julehurtigturnering

Email Udskriv PDF

I går var Silkeborg Julehurtigturnering tilbage efter et par års ufrivillig Corona pause.

Der var heldigvis fin opbakning fra deltagerne og på trods af nogle sygdomsafbud kom vi op på 91 deltagere.

I mestergrupper svigtede ratingfavoritten ikke og GM Allan Stig Rasmussen vandt med 6½ af 7. Martin Mathiesen blev 2 med 5½ med bedre korrektion end Rasmus Thøgersen på tredjepladsen.
Jesper Mørch Lauridsen var bedst placerede under 2200 i rating på en samlet 4. plads. Steen Farup Christensen var seedet sidst af de 33 deltagere men imponerede med 4 sejre på stribe og blev bedst placerede under 2050 i rating med en samlet 5. plads og en bunke ratingpoint til kontoen.

Basis 1 blev vundet a Kai Munk med 5½ point. Der var også præmie til John C.H. Christensen, Alexandru Pirtac og Christian Thye-Petersen.

Desværre var der lidt knas med præmieberegningen i basis 2 men det blev heldigvis rettet i tide.
Derefter kunne Rajee Skovgaard kåres som vinder med 5½ på bedre korrektion end Esben Hansen. Der var også præmie til Søren Kristiansen, Anton Strunge og Christian Gottschalck.

I basis 3 var Henrik Vedel Kristensen suveræn og vandt med 6½ point samtidigt en bunke rating.
Silkeborg havde flere præmietagere i klassen idet der også var præmier til Albert Damgaard Poulsen, Asger Justesen, Niels Christian Munch, Rune Gøttsche, Oliver Grensteen og Andreas Kring.

Tak til alle deltagerne for en fin turnering og forhåbentlig på gensyn til næste år hvor der igen er julehurtigturnering d. 28. december. Så har jeg i mellemtiden også forhåbentligt fundet ud af hvor man udskriver nogle lidt mere læsbare tabeller fra systemet!