Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Holdskak

Email Udskriv PDF

Efter at have kæmpet os igennem snemasserne mødte 2. holdet i går Hinnerup.

Det blev til en fornem 5½-2½ sejr.

Jack spillede igen et interessant parti. Han var lidt presset men lod så bønder være bønder og gik "all-in" i et angreb. Han fik da også en farlig fribonde men var presset på tiden og accepterede remis ved stillingsgentagelse.

Arne stillede sig nok lidt for passivt op og pludselig var der en springer løs på 7. række. Det kostede en kvalitet og senere partier.

Peter Poulsen fik omvendt nogle dejligt aktive springere der jagede modpartens dronning. Peter vandt senere en officer og også partiet.

David var sidste mand færdig. David fik modstanderens dronning for et tårn og løber men kunne ikke rigtig udnytte dronningens mobilitet og der blev taget remis.

Jeg selv vandt i 13 træk efter en fejl af min modstander der kostede en ren officer.

Peter Kristensen var med som reserve (tak for det!). Der blev rokeret til modsatte sider - Peter afgav en kvalitet for en bonde men havde modspil i en åben c-linje ned mod modstanderens kongestilling. I begyndende gensidig tidsnød blev der taget remis.

Anders fik stille og roligt opbygget en positionel fordel. Hårdt presset forsøgte modstanderen med et sidste trick men Anders havde styr på det og vandt sikkert!

Kim fik en lidt lukket stilling men denne blev lirket op og Kim satte et mat-angreb ind og vi fik endnu et point på kontoen!