for Silkeborg Skakklub

skakskole.dk

Peter Poulsen:

"Det måtte jo ske.

Hvis nogen er i tvivl – Jeg er vild med skak.

Min passion siden 1967 hvor jeg blev medlem af den første skakklub.

Jeg har gennem de sidste 25 år undervist børn og unge i skak.

Jeg har spillet skak i Randers, Vejgård, Ålborg, Hjørring, Ry og Silkeborg.

Jeg har mange skakbøger på hylderne hvor der ligger meget godt til de unge mennesker.

I januar 1994 begyndte jeg at undervise børn og unge mennesker i skak.

Fik stiftet Midtjysk Skoleskak, som i dag er en stor og vigtig del af Silkeborg Skakklub.

I min nysgerrighed omkring undervisningsmateriale i skak mangler der et sted hvor man kan få et samlet overblik.

Det vil de kommende år forsøgt skabt."

skakskole.dk
Senest opdateret: Tirsdag, 16. februar 2021 13:01

Midtjysk Skoleskak

Email Udskriv PDF
Midtjysk Skoleskak holder ikke vinterferie i år og fortsætter online.
I dag deltog 8 spillere i turneringen, som blev vundet af Victor.

Hold-A fortsætter med specifikke varianter i åbningspillet i skak, kombineret med slutspilstillinger.

Hold-B fortsætter gennemgang af taktiske elementer, slutspilstillinger og opgaveløsning.

I næste uge er der online:
Mandag 16.30 – 17.00: Undervisning: Hold-A
Tirsdag 16.30 – 17.00: Undervisning: Hold-B
Torsdag 16.00 – 16.30: Undervisning: Hold-B
Torsdag 16.45 – 17.45: Turnering
Senest opdateret: Torsdag, 11. februar 2021 18:26

Divisionsturneringen afsluttes

Email Udskriv PDF

Hovedbestyrelsen har nu besluttet at divisionsturneringen afsluttes.

Hermed fik 1. holdet kun en enkelt kamp i sæsonen. Sæsonen 2021/2022 søges gennemført på normal vis, med de aktuelle hold og gruppe inddelinger.

Imens vi venter på at vi kan mødes fysisk igen kan man følge med Carlsen, Caruana mfl. i Tata Steel. Der spilles de fleste dage fra kl. 14:00

Tata Steel på Chess 24

Hovedkredsturneringen aflyst

Email Udskriv PDF

Hovedkredsen har besluttet at aflyse denne sæsons holdskak pga. Corona situationen.

2. og 3. holdet kom ikke i kamp mens 4. holdet dog fik spillet et par kampe (og scorede 7½ / 8 !).

Divisionsturneringens skæbne er endnu uvis men en aflysning for 1. holdet lyder også sandsynlig.

Det giver rum til flere klubaktiviteter når vi (forhåbentligt snart) får mulighed for at komme til brætterne igen.

Midtjysk Skoleskak

Email Udskriv PDF
Midtjysk Skoleskak er begyndt med Online-undervisning i det nye år og jeg håber endnu flere vil benytte sig af tilbuddet.
Der tilbydes online-undervisning hver mandag 16.30 – 17.00, hver tirsdag 16.30 – 17.00 og hver torsdag 16.30 – 18.00.
Ud over undervisning spiller vi turneringer og simultanskak.
Hvis du er interesseret sender du en blot mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. hvorefter du får yderligere informationer tilsendt.

Senest opdateret: Torsdag, 11. februar 2021 18:21

Side 1 af 153