for Silkeborg Skakklub

• Mindsk font størrelsen

Sæsonstart

Email Udskriv PDF

Torsdag i næste uge (12. august) starter vi en ny sæson - forhåbentligt uden Corona afbrydelser!

De første 3 torsdage (12., 19. og 26. august) skal man blot møde op før 19:30 for at være med og alle er velkomne.

12. august: Par-lyn - man skiftes til at foretage et træk med ens makker.

19. august: Chess 960 - officerernes udgangsstilling ændres i hver runde.

26. august: Hold-lyn - der spilles i 2-mands hold, hvor begge resultater tæller.

Den 2. september starter bymesterskabet - se indbydelse og tilmeld dig her.

SMUK SKAK Festival i Skanderborg den 14-22 august 2021

Email Udskriv PDF

Nu hvor pandemien har løsnet sit greb om skakken i Danmark arrangerer Skanderborg Skakklub en åben SMUK SKAK EMT fra 20-22 august 2021 i Skanderborg.

Turneringen indeholder en GM en IM gruppe og endelig en EMT gruppe.

GM og IM er en lukket turnering mens SMUK SKAK EMT er åben.

SMUK SKAK EMT afvikles samme sted som GM og IM turneringen.

Link til Indbydelsen og for tilmelding på DSU’s hjemmeside her.

Fredelig generalforsamling og sæsonafslutning

Email Udskriv PDF

I torsdags var der generalforsamling og selvom den kom i konflikt med Danmarks opgør mod Belgien i fodbold var der 11 fremmødte.

Generalforsamlingen var under kyndig ledelse af dirigent Peter Matzen og foregik i god ro og orden.
Knud Mogens Jakobsen, Steen Konradsen og David Glasscock blev alle genvalgt til bestyrelsen.

I morgen er der skak for sidste gang før sommerferien - der er hyggeskak (måske en lynturnering eller to), hvor der vil være åbent fra kl. 19:00.

Vi starter op igen den 12. august.

Steen Nielsen blev klubmester i Lyn

Email Udskriv PDF

Det var ca. ½ år senere end normalt men i går fik vi afviklet klubmesterskabet i Lyn.

I alt 14 deltagere dystede over 9 runder. Ny klubmester blev Steen Nielsen med 7½ point. Tillykke med titlen Steen!
Nærmeste forfølgere var Peter Poulsen og Lars Bøgedal med 7 point.

Næste torsdag er der generalforsamling - HUSK at tilmelde dig til formandensenest mandag hvis du gerne vil have et par stykker smørebrød.

Bymesterskab og Lynmesterskab

Email Udskriv PDF

Efter mere end ½ års forsinkelse fik vi endelig spillet sidste runde i bymesterskabet.

Frank gjorde arbejdet færdigt med en sejr og blev dermed Bymester på bedre korrektion end John.
I basis 2 holdt Niels Jørgen skansen med en remis og tog sig af 2. pladsen.

Næste torsdag er der klubmesterskab i lyn. Se indbydelsen her.
Tilmelding via linket eller blot ved at møde frem før rundestart. Bemærk - vi starter kl. 19:30

Senest opdateret: Lørdag, 05. juni 2021 09:55

Side 1 af 156