for Silkeborg Skakklub

• Mindsk font størrelsen

DM i Skak

Email Udskriv PDF

Som omtalt tidligere havde vi et par enkelte deltage med i DM. Det kastede en 2. plads til Lasse-Emil af sig i Kort Påske 2 gruppe B. 3½ point af 5 med en forventet på 2.45 var et glimrende resultat!

Tillykke til Lasse-Emil!

Holdskak

Email Udskriv PDF

Programmet for årets holdskak er nu lagt og linksene i venstre side er opdateret for vores 4 hold.

1. holdet spiller i 2. division gruppe 4 og starter på udebane mod Skørping den 31. oktober. Dette opgør er identisk med den eneste kamp 1. holdet nåede i sidste sæson, der blev aflyst pga. Corona. Dengang vandt vi 5½ - 2½!
2. holdet starter på udebane mod gruppens ratingfavoritter - divisionsnedrykkerne fra Viby 1 - tirsdag den 2. november.
3. holdet starter på udebane mod Syddjurs 2 mandag den 1. november.
4. holdet start også på udebane - mod Skanderborg 5.

1. holdet spiller som sædvanligt i alt 7 kampe mens turneringsformatet er ændret lidt i hovedkredsens turnering.
2. og 3. holdet spiller i grupper med 6 hold og derfor 5 runder i alt.
4. holdet spiller i en gruppe med 4 hold med dobbeltrunde og derfor 6 runder i alt.

Efterårsferie

Email Udskriv PDF

Ligesom sidste år er DM i skak blevet udsat til efterårsferien. Turneringen er igang og der er bl.a. Live kommentering fra landsholdsklassen.

Følg med på www.skak-dm.dk

Der er foreløbig to tilmeldte fra Silkeborg Skakklub - Lasse-Emil og Poul-Erik i kort påske 2.

Bymesterskab

Email Udskriv PDF

Der er på falderebet kommet en ekstra deltager i bymesterskabet. Basis 4 er derfor udvidet til 9 deltagere og overgår til en monradgruppe.

Runde 2 er dog næsten identisk med den planlagte. Ole Boye-Hansen møder Martin i stedet for Alice mens Alice er oversidder.

Opdateret gruppe kan ses via linket til venstre.

Træningsaften mandag

Email Udskriv PDF

I morgen er det den første mandag i måneden og derfor er der igen træningsaften.

Alle er velkomne - og som sædvanligt er der gratis kaffe!

Vi starter kl 19.

Side 1 af 157