for Silkeborg Skakklub

• Mindsk font størrelsen

Bymesterskab og Træningsaften

Email Udskriv PDF

Efter 4 runder på 4 uger er der i næste uge afsat tiltrængt tid til udsatte kampe i Bymesterskabet.

På mandag er det atter blevet tid til en træningsaften. Vi starter kl. 19:00.

Skak, bevidsthedsudvikling og Transcendental Meditation

Email Udskriv PDF

Klubmester Anton Strunge vil på mandag (12. september) kl. 19:00 holde et oplæg: "Skak, bevidsthedsudvikling og Transcendental Meditation".

Efter oplægget vil der være en gennemgang af nogle partier hvor vi ser på strategiske overvejelser og taktiske opgaver.

Deltagelse er gratis.

Om oplægget skriver Anton:

Skak er en tankesport, finder sted i sindet/bevidstheden.

Derfor kan det være interessant at se på om de egenskaber, der er vigtige for skakspillere, kan udvikles gennem for eksempel meditation.

Det drejer sig blandt andet om
evnen til at fokusere på detaljen uden at miste det brede overblik
at bevare den indre ro i pressede situationer
klarhed i tænkningen
logisk tænkning
intuition

Oplæg på ca 20 minutter og derefter er der lejlighed til at stille spørgsmål.

For de der er interesserede kan der arrangeres en særskilt introduktion til Transcendental Meditation

Bymesterskab starter 8, september

Email Udskriv PDF

Der er 32 tilmeldte til Bymesterskabet der starter i morgen. Grupperne er lagt - de kan ses via linket i venstrte side eller her.

Nye materialer

Email Udskriv PDF

Som nogen måske har set på skak.dk lukker Dansk Skaksalg med udgangen af denne måned.

Skakklubben havde en del penge stående i Skaksalget (primært fra støtte til juniorarbejdet). For pengene har vi nu anskaffet 24 nye sæt brikker/brætter og 10 ure.

For at være med til at indvie dem kan man passende melde sig til Bymesterskabet der starter næste torsdag!

HUSK: På mandag er der træningsaften. "Officiel" start kl. 19:00 men Peter Poulsen vil tyvstarte et par timer før for interessede.

Konsultationsskak i Medborgerhuset på Bindslevs Plads

Email Udskriv PDF

På torsdag er vores sædvanlige lokaler i Lunden optaget af "Outdoor365" (burde de ikke være udenfor!?)

Klubaftenen bliver derfor afholdt i Medborgerhuset på Bindslevs Plads 5 kl. 19:30.

Vi vover os igen ud en match i disciplinen "Konsultationsskak".

De fremmødte deles op i 2 hold der spiller et parti mod hinanden. Holdene placeres i hvert sit lokale og skal indbyrdes blive enige om næste træk.

På mandag (5/12) er der træningsaften i Lunden.

Senest opdateret: Mandag, 29. august 2022 14:18

Side 1 af 169