for Silkeborg Skakklub

• Mindsk font størrelsen

Bymesterskab

Email Udskriv PDF

Årets bymesterskab starter den 3. september  - se indbydelsen og tilmed dig her.

Senest opdateret: Onsdag, 12. august 2020 16:22

Sæsonstart

Email Udskriv PDF

Efter en del måneders pause er vi ved at være klar til at starte op igen!
Kalenderen er nu opdateret med programmet for resten af året.

Torsdag d. 13. august er der Parlyn og d. 20. forsøger vi den alternative disciplin - chess 960 (hvor officererne har fundet en anden startplacering).
Begge turneringer starter kl. 19:30 og tilmelding er ikke nødvendig - bare mød op.

Corona er desværre ikke et overstået kapitel - og vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger angående rengøring og afspritning.
Og hvis du udviser symptomer eller er sløj - så bliv hjemme!

Bymesterskabet starter d. 3. september - men inden da er der mulighed for at spille med i Skanderborgs weekendturnering. Se mere her.

Generalforsamling 27. august kl. 19:30

Email Udskriv PDF

Tidspunktet er usædvanligt men dagsordenen til den ordinære generalforsamling ligner sig selv!

Der bestilles smørebrød til de medlemmer der tilmelder sig på forhånd. Enten på den liste der forefindes i klubben eller ved at kontakte formanden.

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen.

Dagsorden:

1.  Valg af dirigent

2.  Formandens beretning

3.  Juniorleder beretning

4.  Fremlægning af revideret regnskab

5.  Indkomne forslag

6.  Valg af Formand

7.  Valg af bestyrelsesmedlem

8.  Valg af Bestyrelsessuppleant/Revisor/Revisorsuppleant

9.  Evt.

Senest opdateret: Onsdag, 29. Juli 2020 06:32

Midtjysk Skoleskak

Email Udskriv PDF

Midtjysk Skoleskak afholder den 1. klubturnering i Online-Skak torsdag den 25. juni 2020.

Turneringen spilles fra kl. 16.15 til 18.15 og den spiller der scorer flest point bliver Midtjysk Skoleskaks første klubmester i Online-Skak.

Der spilles med 10 minutter til hver spiller pr parti.

Der bliver præmier til alle som uddeles i efteråret.

Midtjysk Skoleskak spiller online mod klubbens medlemmer hver torsdag fra 16 – 17.30.

Hver mandag kl. 19 spiller enten Jens Bæk eller Peter Poulsen simultan mod de fremmødte.

Vi spiller frem til torsdag den 25. juni 2020, hvorefter vi holder sommerferie.

Senest opdateret: Torsdag, 14. maj 2020 17:28

God sommer til alle!

Email Udskriv PDF

På baggrund af de seneste meldinger fra myndighederne angående Corona ser bestyrelsen sig nødsaget til at aflyse skak-aktiviteterne på denne side af sommerferien.

Dette betyder at klubturneringen aflyses (spillede partier rates) og den ordinære generalforsamling udskydes til den 27. august.

Alle ønskes en god sommer - og så håber vi at vende tilbage til mere almindelige forhold. Vi starter op igen torsdag den 13. august.

Side 1 af 149