for Silkeborg Skakklub

• Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Klubmesterskab i parlyn og holdskak

Email Udskriv PDF

I går skulle planerne koordineres med en makker da vi afviklede Klubmesterskabet i Parlyn.
I alt var der 14 deltagere - klubmestre blev parret Rene Toftgaard Jensen og Peter Sehested.

Grupperne til årets holdskak turnering er nu lagt (både divisionsturneringen og hovedkredsturneringen) - se linksene i venstre side.

Træning og Klubmesterskab i Parlyn

Email Udskriv PDF

På mandag er det igen den første mandag i måneden og derfor er det atter tid til en træningsaften. Alle er velkomne - vi starter kl. 19:00.

Næste torsdag er der Klubmesterskab i Parlyn. I parlyn skiftes man med en makker til at trække - og der må ikke diskuteres undervejs.
Det plejer at være særdeles underholdende (og der opstår mærkelige stillinger undervejs!).

Vi starter kl. 19:30 - tilmelding er ikke nødvendig - bare mød op før starttidspunktet.

Klubmesterskabet fortsætter med 4. runde den 11. oktober.

Det Jyske Mesterskab i Skoleskak

Email Udskriv PDF

I dag afholdt Midtjysk Skoleskak for 7. gang Det Jyske Mesterskab i Skoleskak.

Det blev en rigtig hyggelig dag.

Kl. 10 satte 66 forventningsfulde spillere sig til brætterne og lidt efter kl. 16.00 kunne de sidste pokaler overrækkes.

En stor tak skal lyde fra Midtjysk Skoleskak til alle spillerne, turneringslederne og Silkeborg Skakklub, som gjorde denne dag mulig.

De Jyske Mestre 2018 som i dag blev fundet i Silkeborg var:

Gruppe A: Ingen tilmeldte
Gruppe B: Jeppe Kau, Hadbjerg Skole
Gruppe C: Jakob Kindt Nielsen, Kjellerup
Gruppe D: Nikolaj Aggerbeck-Lauritzen, Midtjysk Skoleskak
Gruppe E: Philip Uhre Knudsen, Midtjysk Skoleskak
Gruppe F: Vitus Bondo Medhus, Kirkebakkeskolen
Gruppe N: Tobias Brandt, Hornslet

Hjertelig tillykke til alle præmiedeltagerne.

Bymesterskab

Email Udskriv PDF

I aften starter bymesterskabet. De deltagende er inddelt i 4 grupper der kan ses via linket i venstre side eller her.

Sommerskak

Email Udskriv PDF

I torsdags blev 8. og sidste runde i årets Sommerskak afvilket. Med i alt 19 deltagere var der mange point på spil og spændingen om den samlede sejr var bevaret.

I et tæt opløb kunne René og Nicolai til slut kåres som aftenens vindere.

I den samlede stilliing halede Flemming Jepsen ind på Philip Uhre Knudsen men det var ikke helt nok og Philip er ny Sommerskak mester!
Flemming blev nummer 2, mens Peter Poulsen indtog 3. pladsen.

I morgen er det træningsaften - vi starter kl. 19:00. Der er som sædvanlig gratis kaffe - alle er velkomne!

HUSK også tilmelding til Bymesterskabet (link i venstre side).

Side 1 af 127