for Silkeborg Skakklub

• Mindsk font størrelsen

Sommerskak

Email Udskriv PDF

Næste torsdag 19:30 er sommerturneringen endelig tilbage.

Reglerne for turneringen kan ses her.

Tilmelding er ikke nødvendig - man skal blot møde op før rundestart. Alle er velkomne til at deltage i turneringen.

De faste åbninger er vist nedenfor. Der er i år et europæisk tema og vi lægger således ud med Skandinavisk på torsdag.

1. Skandinavisk 1 e4 d5

2. Engelsk 1 c4

3. Hollandsk 1 d4 f5

4. Katalansk 1 d4 Sf6, 2 c4 e6, 3 g3

5. Italiensk 1 e4 e5, 2 Sf3 Sc6, 3 Lc4

6. Fransk 1 e4 e6

7. Tjekkisk forsvar 1e4 d6, 2 d4 Sf6, 3 Sc3 c6

8. Skotsk 1 e4 e5, 2 Sf3 Sc6, 3 d4

Simultan mod Klubmesteren, 11-7

Email Udskriv PDF

Hele 18 spillere var mødt frem for at møde Klubmesteren så Anton Strunge fik en travl aften.

Rajee, Viktor, Rene, Lasse, Peter Sehested, Peter Steenttoft, Henrik Kristensen, Stig Nørregaard, Peter Poulsen og Niels Munch fik en sejr med hjem.

Jørn og Flemming fik remis mens Henrik Wang Holm, Peter Bøtker, Ove Jelling, Iver, Stig Holten og Kim Hardlei alle måtte bide i græsset.

Samlet resultat blev således 11 - 7 i de fremmødtes favør.

Stor tak til An ton for at ville stille op mod de mange kampberedte deltagere.

Spilleren der ikke fik en præmie for en sejr må gerne henvende sig til Anton.

Simultan mod Klubmesteren

Email Udskriv PDF

På torsdag kl. 19:30 stiller klubmesteren, Anton Strunge, op til simultan. Alle der har lyst har mulighed for at stille op og prøve kræfter med klubmesteren.

Der er en lille præmie hvis man vinder over Anton OG har mindre end rating end mesteren.

Klubmesterskabet

Email Udskriv PDF

I går blev de sidste træk taget i årets klubmesterskab.

Ny klubmester blev efter efter korrektionsberegning Anton Strunge med 5 point af 7 foran David Glasscock. Dermed trodsede Anton Dr Elo's forudsigelser og kunne samtidigt sætte 123 ratingpoint ind på kontoen.

I basis 2 måtte der også gang i korrektionsberegningen efter at 2 spillere endte på 5 point. Her var det Peter Sehested der løb af med sejren foran Viktor Skolota.

I basis 3 var Carsten derimod suveræn med 6½ point mens Peter Stentoft med en sejr i sidste runde sikrede sig andenpladsen.

I basis 4 vandt Martin med 5½ point foran Jørn med 5 point.

På torsdag er der generalforsamling - bemærk at vi starter 19:30

Sidste runde i Klubmesterskabet

Email Udskriv PDF

I morgen er det tid til 7. og sidste runde i Klubmesterskabet.

I den øverste gruppe mangler der kun 2 kampe. David har allerede sikret sig mindst en delt førsteplads med 5 point men kan stadig hentes af Peter Poulsen og Anton Strunge der begge har 4 point.

Hvis begge vinder har de interessant nok også samme korrektion så intet er afgjort i forhold til titlen som klubmester.

I basis 2 har Peter Sehested sikret sig sejren med 5 point. Viktor Skotola kan med en sejr i morgen dog også nå 5 point.

I basis 3 har Carsten sikret sig sejren inden sidste runde mens det ikke er afjort hvem der tager 2. pladsen.

I basis 4 er vinderen også fundet idet Martin med foreløbig 5½ point ikke kan hentes.

Side 1 af 165