for Silkeborg Skakklub

• Mindsk font størrelsen

Steen Nielsen blev klubmester i Lyn

Email Udskriv PDF

Det var ca. ½ år senere end normalt men i går fik vi afviklet klubmesterskabet i Lyn.

I alt 14 deltagere dystede over 9 runder. Ny klubmester blev Steen Nielsen med 7½ point. Tillykke med titlen Steen!
Nærmeste forfølgere var Peter Poulsen og Lars Bøgedal med 7 point.

Næste torsdag er der generalforsamling - HUSK at tilmelde dig til formandensenest mandag hvis du gerne vil have et par stykker smørebrød.

Bymesterskab og Lynmesterskab

Email Udskriv PDF

Efter mere end ½ års forsinkelse fik vi endelig spillet sidste runde i bymesterskabet.

Frank gjorde arbejdet færdigt med en sejr og blev dermed Bymester på bedre korrektion end John.
I basis 2 holdt Niels Jørgen skansen med en remis og tog sig af 2. pladsen.

Næste torsdag er der klubmesterskab i lyn. Se indbydelsen her.
Tilmelding via linket eller blot ved at møde frem før rundestart. Bemærk - vi starter kl. 19:30

Senest opdateret: Lørdag, 05. juni 2021 09:55

Bymesterskabets afslutning

Email Udskriv PDF

Det har trukket ud og er vel nok det længste Bymesterskab nogensiinde. Men i morgen kan vi forhåbentligt få sat et punktum og afslutte turneringen.

I basis 1 kæmper 4 om titlen som bymester. Meget passende mødes de 4 indbyrdes i sidste runde. Frank og John ligger i front med 4 point og møder Peter Poulsen og Johnny, der begge har 3½ point.

I basis 2 mangler kun 2 kampe. Stig Nørregård har allerede sikret sig 1. pladsen med 5½ point. Niels Jørgen og Peter Sehested mødes i et direkte opgør om 2. pladsen.

Genåbning (igen!)

Email Udskriv PDF

I aften prøver vi igen - og forhåbentligt uden flere benspænd fra Corona og/eller myndighederne!

Dørene åbner kl. 19 og der vil være hyggeskak (sidst blev det til en lynturnering) og evt. kampe fra bymesterskabet.

Der er en mindre rokade af kalenderen (generalforsamlingen flyttes 1 uge frem):

27. maj: Hyggeskak og udsat / forudspillet kamp i bymesterskabet

3. juni: Sidste runde i bymesterskabet (basis 1 og 2)

10. juni: Klubmesterskab i Lyn

17. juni: Generalforsamling

24: juni: Hyggeskak

Generalforsamling 17. juni kl. 19:30

Der bestilles smørebrød til de medlemmer der tilmelder sig på forhånd. Enten på den liste der forefindes i klubben eller ved at kontakte formanden.

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen.

Dagsorden:

1.  Valg af dirigent

2.  Formandens beretning

3.  Juniorleder beretning

4.  Fremlægning af revideret regnskab

5.  Indkomne forslag

6.  Valg af Kasserer

7.  Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer

8.  Valg af Bestyrelsessuppleant/Revisor/Revisorsuppleant

9.  Evt.

Aflysning

Email Udskriv PDF

Knap har vi nået at åbne før vi lukker ned igen.

Vi har fået besked fra Silkeborg Kommune om Lunden er lukket for foreningsaktiviteter de næste uger.

Vi er derfor nødsaget til at ændre kalenderen nok engang med håb om at vi kan få lov at starte 27. maj:

27. maj: Hyggeskak og udsat / forudspillet kamp i bymesterskabet

3. juni: Sidste runde i bymesterskabet (basis 1 og 2)

10. juni: Klubmesterskab i Lyn

17. juni:Hyggeskak