Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Holdskak

Email Udskriv PDF

2. holdet fortsatte i går den gode stime og vandt (lidt heldigt - men det tæller også) 5-3 over Nordre 3 (forventet 3.62 - 4.38). Vi ligger dermed stadig på 1. pladsen i Mesterrækken!

Jack så ud til at holde balancen i hele partiet. Han var oppe imod et løberpar og der var lidt ulige fordeling i bondestrukturen men da der blev afviklet til et uligefarvet løberslutspil blev der taget remis.

David var ude i et hektisk parti med taktiske finesser, tidsnødsdrama og mattrusler. Til slut blev der taget remis ved stillingsgentagelse.

Peter Poulsen kom ind i et af de velkendte "vilde" partier med ofre og andet godt. I tidnøden gik det dog galt og han gik ind i et tabt slutspil med en kvalitet for lidt. Ved en taktisk manøvre blev partiet dog mirakuløst vendt rundt da Peter vandt et tårn for en bonde på 2. række. Det efterfølgende slutspil blev herefter effektivt omsat til et helt point.

Jeg selv spillede helt forfærdeligt og kom under et konstant pres. Forsvarsværkerne holdt ikke og jeg måtte ned.

Peter Kristensen kom ud i et problematisk slutspil med en springer mod løber og 2 bønder. Peter fik dog selv under tidspres spist begge bønder og fik remis.

Søren fik et parti med modsatte rokader og deraf følgende bondestorm mod modstanderens kongestilling. Ingen af kombetanterne fik dog det afgørende gennembrud og der blev taget remis.

Kim erobrede den åbne c-linje og lagde et vist tryk mod modstanderens stilling. Jeg fik ikke afgørelsen med men Kim hev sejren i land.

Steen gik aggresivt til værks, undlod at rokere og gik direkte efter den sorte konge. Det gav fuldt udbytte da det endte ud i et let vundet slutspil efter en taktisk finesse.

 

 

Â