Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Holdskak

Email Udskriv PDF

I går var det 2. holdets tur til at dyste - vi var oppe imod VRS 1. Starten blev lidt kaotisk idet der kun var mødt 4 modstandere op kl. 19:00 - og de vidste ikke hvem der ellers ville dukke op! Urene blev startet og vi kom da også i gang (for de flestes vedkommende).

Peter Poulsen kom ud i et meget skarpt parti. Da modstanderen pludselig begyndte at spille passivt gik det helt galt og Peter kørte partiet hjem i ca. 20 træk.

Jack spillede med egne ord "visonsløst" - et bondetab i træk 40 blev fatalt og han måtte ned i bondeslutspillet.

David valgte ikke at rokere og kom ud i et komplekts parti. Han fik et vist pres i modstanderens tidnød uden dog at få noget afgørende sat ind. Man enedes om remis kort efter tidskontrollen.

Peter Kristensen fortsatte den gode stime og afslutte elegant med en studieagtig springermanøvre.

Tom valgte ligeledes ikke at rokere og det blev en taktisk affære. Modstanderen fik tårn og 2 bønder for 2 lette officerer - bønderne viste sig at være meget stærke og ved at give 2 kvaliteter (!) kom den ene bonde til forvandling og Tom måtte opgive.

Lars Bøgedal var med som reserve og blæste an til agreb. Modstanderen fik en bonde til låns men glæden blev kortvarrig idet Lars' angreb gik rent ind og han fik en flot sejr.

Jeg selv fik en logenlunde lige stilling efter åbningen - efter lidt afbytninger fik jeg pres mod en isoleret e-bonde. Jeg fik siden lov til at spise a-bonden efter en dobbelttrussel. Det resulterende slutspil var vundet omend jeg lige skulle holde tungen lige i munden.

Anders vandt uden kamp. Altid en kedelig måde at vinde på men det gav i det mindste et point.

Alt i alt en sejr på 5½-2½ - dejligt for alvor at komme på tavlen efter de to første hårde kampe.