Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Springeren – Silkeborg 4 – 4

Email Udskriv PDF

Tak til Torben Bødskov for følgende referat (og billede):

Der er højt tempo på afviklingen af kampene i divisionsturneringen. I går – søndag – gjaldt det 3. runde, og udekampen, i Kolding, mod Springeren.

Sæsonens længste udebanetur, og så i snestorm – øv!

Afbud fra vores første bræt Per – øv!

Springeren stillede i deres idealopstilling – de plejer at have afbud på bræt 2 – øv!

Og så var der så næsten ikke flere øv`er.

Michael tog en hurtig halv mod Viggo Bovè Quist, der for 30 år siden, var fast 2. bræt på vores 80èr dream-teamhold!! Herefter blev der mørkt i den ende af lokalet hvor Flemming og jeg sad, så vi blev flyttet ind i et lærerværelse, hvor der var rigtig gode spilleforhold (plads, lys, borde, og stole).
Jeg tabte alligevel omkring tidnøden, og kunne så endelig få tid til at se, hvordan det var gået mine holdkammerater. De havde faktisk spillet rigtig godt, og selvom vi var underratet på næsten alle brætter, var stillingen kort efter tidnøden uafgjort 3½ – 3½. Søren havde tabt. Peter H. og Jens havde spillet remis. Og så havde Peter K og Peter P sørget for balance med to flotte sejre. Rigtig rart at få Peter Kristensen i gang! og super at Peter Poulsen træder ind på holdet med en gevinst!

Tilbage sad Flemming mod den unge IMèr Attila Gergacz og han sikrede sig remis og holdet uafgjort, efter at han havde været presset det meste af partiet.

Et fint resultat, der betød at vi øgede vores forspring til 3 point ned til de to 2. hold fra Evans og Skanderborg.
Om tre uger skal vi spille ude mod Skanderborg 2. Hvis de stiller i stærkeste opstilling, er de hel sikkert det bedste hold i rækken, så der venter os en svær kamp!!

Springeren - Silkeborg

Holdlederen overvejer sit 2. træk, og Peter K. har netop spillet 1. e4

Senest opdateret: Mandag, 23. november 2015 13:10