Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

DM i Svendborg

Email Udskriv PDF

I går sluttede DM i Svendborg - meget passende med en spændende omkamp mellem Sune Berg Hansen og Mads Andersen, hvor Mads med en afsluttende sejr med sort kunne kalde sig danmarksmester 2016!

I de lavere rækker fik Peter Kristensen en remis - han forblev dermed ubesejret og med 4½ point fik han en fornem 3. plads (seedet 14). Det gav en ratinggevinst på 40 og Peter kom dermed over 2000 i rating.

Peter "Giri" Poulsen afsluttede også med en remis og kan med en lille ratinggevinst også være rimeligt tilfreds med præstationen.

Jeg selv sluttede af med (endnu) en remis. Det gav samlet et ratingtab på 19 point. Specielt den missede gevinststilling i 4. runde er ærgerlig - der må arbejdes med skarpheden!

Steen Konradsen sluttede af med et nederlag efter en taktisk overseelse. Samlet et ratingtab på 56 - spillet var fint men fine stillinger blev forspildt i de afgørende situationer.

"Lille John" sluttede med en fornem sejr mod en modstander med en rating på 1598 (forventet score 0.02!). John spillede flot og gik ikke i modstanderens sidst fusk (en patfælde). Fornemt! Samlet gav det en ratinggevinst på 16 for turneringen.

Næste år er DM i Rebild - så må vi jo se hvor mange Silkeborg spillere der skal med!