Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Første holdet rykkede op! Aalborg 2 – Silkeborg, 1-7

Email Udskriv PDF

Selvfølgelig var vi rykket op inden søndagens sidste runde der blev spillet i Skive. Men det er altid rart når det er matematisk sikkert. Skive 1 skulle lige smide 1 point - eller også skulle vi vinde 1 point.

Efter en halv times spil lavede Pers modstander en kæmpe fejl der kostede et tårn og han opgav straks. Oprykningen var hermed allerede sikret. Det tændte resten af holdet i en grad der sjældent er set. Vi førte 4-0 efter 4 timer efter sejre til Michael, Søren og undertegnede. 
I de sidste 4 partier lignede det 3½ eller måske 4 point mere til os. Flemming og Peter K. vandt og bragte os foran 6-0. Rene måtte nøjes med remis og tilbage sad Peter H., han stod lidt i underkanten, men han fik med præcise forsvarstræk fightet sig til en remis. 
Nå men en 7-1 sejr i sidste runde er vel heller ikke så dårligt, det blev i hvert tilfælde fejret på behørig vis på en Italiensk restaurant, hvor en glad Michael gav sambuca til holdet

Vi fik 40½ point og sluttede med et forspring på 9½ point til Holstebro, der blev nr. 2. Vi sluttede faktisk med at blive det eneste hold i hele divisionsturneringen, der vandt alle vores kampe i sæsonen!
Michael, blev den eneste spiller i hele turneringen der scorede 7 point ud af 7 mulige! Peter K havde to afbud, men vandt de 5 partier han spillede!
Vi glæder os til at prøve kræfter i 1. division til næste år.
/Torben Bødskov