Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Holdskak

Email Udskriv PDF

2. holdet var i tirsdags i Skødstrup og det blev et "hæderligt" nederlag på 3-5. Se et referat på holdskaksiden.

3. holdet havde besøg af Randers III og trods ihærdig indsats var marginalerne ikke på vores side og det blev til et nederlag på 1-7. Steen Konradsen sørgede for vores enlige point mens bl.a. Kurt Nielsen og Iver Liin måtte se lovende stillinger gå den forkerte vej.

 

 

Holdskak

Email Udskriv PDF

I næste uge starter holdskaksæsonen og Silkeborg Skakklub deltager med 3 hold.

1. holdet er endnu engang i skrapt selskab i 1. division og lægger ud med en udekamp mod sidste års nr. 2 fra Viborg søndag d. 8 november.

2. holdet vil formentligt også væe "underdogs" i alle kampe i Mesterrækken. Holdet starter på udebane næste tirsdag mod Skødstrup 2.

3. holdet har hjemmebane i de to første runder. Vi lægger ud med at møde Randers 3 næste torsdag.

Senest opdateret: Søndag, 20. november 2016 08:02
 

Midtjysk Skoleskak

Email Udskriv PDF

Midtjysk Skoleskak fik en god start ved det første grandprixstævne i Hinnerup lørdag den 26. september 2009. Hinnerup havde i år samlet 86 deltagere.

Midtjysk Skoleskak havde 6 skoleskakspillere med: Christopher Magnussen i Gruppe B, Oliver Glasscock, Anders Lauridsen og Cecilie Nielsen i Gruppe C, mens Nina Lauridsen og Tascha Puggård spillede i Pigegruppen.

Tascha, Nina og Anders fik alle præmier med hjem. Anders fik en 4. plads og var med 4 point af 6 mulige kun 0,5 point fra oprykning til B-gruppen. Nina fik en 2. plads i Pigegruppen.

Hjertelig tillykke

Senest opdateret: Tirsdag, 24. november 2009 18:54
 

3-Byturnering 2009

Email Udskriv PDF

For første gang i mange år lykkedes det for Silkeborg at placere sig foran Kjellerup i 4-byturneringen. Det var dog de debuterende deltagere fra Herning Skakklub der løb af med præmien. Stort tillykke til Herning og tak til alle for en god turnering (til næste år håber vi at Skanderborg er klar igen - og så må vi se om vi ikke kan få besejret Herning også!).

Herning fik 34½ point, Silkeborg 27 og Kjellerup 10½.
De enkelte resultater kan ses her.

Alexander Almasy og Kurt Nielsen scorede max (3/3) for Silkeborg og det samme gjorde Sten V. Bering, Martin Noe, Adam Vergara og Alexander Jessen for Herning.

 

Senest opdateret: Tirsdag, 24. november 2009 18:56
 


Side 187 af 187