Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Lynmesterskab og hurtigskakmesterskab

Email Udskriv PDF

Godt nytår til alle!

Klubmesterskabet i hurtigskak 2010 afvikles over 3 torsdage med start torsdag den 13. januar kl. 19.30. Sidste frist for tilmelding er 11. januar. Læs indbydelsen her.
PÃ¥ torsdag (6. januar) afvikles klubmesterskabet i lyn fra kl. 19:30.

Senest opdateret: Tirsdag, 04. januar 2011 13:34
 

Juleskak 2010

Email Udskriv PDF

Silkeborg Skakklubs traditionelle hurtigskak d. 28. december blev afviklet i går - og der var fin udsigt til det snedækkede landskab!

Der var i alt 53 deltagere og alle resultaterne kan ses her: Mester  Basis1  Basis2  Basis3
Mesterklassen var stærkt besat (27 deltagere) og ratingfavoritten Peter Heine Nielsen vandt med 6 point af 7 foran Karsten Rasmussen der endte på 5½ point.
Tredjepladsen gik til Niels Jørgen Fries Nielsen (5 point) der havde en bedre korrektion end Jackie Andersen.
Præmien til bedst placerede spiller med under 2200 i rating gik til Niels Danstrup (4½ point).
Præmierne til de to bedst placerede spiller med under 2050 i rating vlev afgjort på korrektion. Bedst placerede blev Peter Haarup (4 point) mens Hans Henrik Grand havde den næst-bedste korrektion.

I basis 1 (7 deltagere) skilte 2 deltagere sig ud.
Ernst Lund Jensen sikrede sig førstepladsen med maksimum point mens Rasmus Lundberg Nielsen tog andenpladsen med 4½ point af 6.  

I basis 2 (10 deltagere) vandt Johnny Jensen med 6 point. Andenpladsen gik til Torben Hansen (4½ point) og tredjepladsen til Søren Graugaard Christensen (4 point).

Basis 3 (9 deltagere) blev vundet af Jesper Heegaard Thomsen (5½ point) og andenpladsen gik til Birgit Dithlevsen.
Iver Liin fik præmie for bedst placerede spiller med under 1300 i rating.

Tillykke til alle præmietagere, tak til alle spillerne for en fornøjelig dag og tak til hjælperne der gjorde arrangementet muligt.

Vi håber, at vi ses igen til næste år til endnu en julehurtigturnering!

 

Juleskak

Email Udskriv PDF

Sidste tilmeldingsfrist til hurtigskakturneringen i morgen er nu udløbet.

Skulle der være enkelte der ikke har fået meldt sig til kan det dog stadig nås indtil kl. 17:00 i dag ved at ringe til formanden på 51 56 10 61.

 

Juleskak

Email Udskriv PDF

Silkeborg Skakklub ønsker alle en glædelig jul!

Vi nærmer os nu igen vores traditionsrige juleturnering og efterhånden som julefreden (og sneen) har sænket sig indløber tilmeldingerne. Der er mulighed for at tilmelde sig hele dagen i morgen (d. 26) - husk at der er mulighed for at tilmelde sig morgenbuffet, der serveres fra kl. 9:00.

 

Midtjysk Skoleskak

Email Udskriv PDF

Lasse Emil Petersen deltog ved Det Danske Mesterskab i Skoleskak i Odense i slutningen af november måned.

Det var Lasse Emils første DM og han satte i den grad præg på stævnet. Der blev spillet 8 runder fordelt på 2 dage og inden sidste runde havde han 6 sejre og kun et enkelt nederlag. En sejr i sidste runde ville have givet en sensationelt DM-titel. Lasse tabte desværre og sensationen udeblev. Lasse blev henvst til en samlet 4. plads hvor han undervejs havde slået den nuværende Danmarksmester så ingen tvivl fra mig. Lasse præsteredede en fantastisk indsats og kan være megastolt over resultatet. Et stort og varmt tillykke til Lasse.

 


Side 112 af 133