Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Billeder fra kval-DM 2010

Email Udskriv PDF

Billeder fra Kvalifikationsturneringen til DM i Skoleskak 2010 er nu tilgængelige her.

 

Bymesterskab 2010

Email Udskriv PDF

Der blev afviklet en del udsatte partier i går - men husk at alle partier skal være afviklet inden sidste runde på næste torsdag.
Der vil (bl.a.) være mulighed for at spille på mandag i Lunden fra kl. 19:00.

I Mesterklassen fortsatte Arne Øland sejrsrækken og har nu 5/5. Eneste udfordrer til bymestertitlen er Poul-Erik Petersen, der har 3½ / 5.
I basis 1 fører Nils Tjellden inden sidste runde  med 4½ / 6. Ole Pedersen og Steen Vestergaard har begge 4/6, mens Ole Thygesen har 3/5.
I basis 2 fører Steen Konradsen med 5/6 inden sidste og afgørende runde.

 

Julefrokost 2010

Email Udskriv PDF

Så nærmer tiden sig til den traditionsbundne julefrokost. Julefrokosten finder sted fredag den 11. december. Tilmelding kan allerede nu finde sted. Se indbydelsen her.

Senest opdateret: Tirsdag, 09. november 2010 04:40
 

Holdkamp mod Tønder

Email Udskriv PDF

Silkeborgs førstehold startede med en smal sejr på 4 1/2 - 3 1/2 på udebane over Tønder efter hård kamp på samtlige brætter. For Silkeborg vandt Per, Michael og Peter Haarup mens Flemming, Søren og Torben spillede remis. Med meget lidt tid på urene måtte Hans og Peter Poulsen til sidst begge se sig slået (begge sort).

 

Midtjysk Skoleskak

Email Udskriv PDF

SÃ¥ lykkedes det! Kvalifikationsturneringen til DM i Skoleskak 2010 blev en succes for Midtjysk Skoleskak.

Lasse Emil Petersen blev nr 2 i sin aldersgruppe og fik derved en af de to pladser til DM i Skoleskak i Odense i slutningen af november måned.  Der er grund til at hejse flaget. Lasse startede forrygende med 4 point af 5 mulige, skabte spænding i 6. runde ved et uventet nederlag, holdt til nervepresset og vandt sidste runde. 5 af 7 point var lige præcis hvad der skulle til. Hjertelig tillyke til Lasse Emil og pøj pøj i Odense.

Martin Pallesen var længe med i topstriden, men måtte til sidst slippe. 4 point af 7 mulige og en flot præstation bragte ham en flot præmie.

Den kun 4-årige Nikolaj spillede bedre og bedre dagen igennem og kan med 2½ point af 7 mulige være fuldt tilfreds med indsatsen.

Anders Lauridsen, Rikke Petersen og Cecilie Nielsen havde ikke deres bedste dage, mens Alexander Tønder som førstegangsdeltager kan være fuld tilfreds.

Med 7 spillere af 13 aktive skoleskakspillere var vi pænt repræsenteret ved kvalifikationsstævnet.

     


Side 115 af 133