Nyheder

for Silkeborg Skakklub

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

Holdskak programmet er klar

Email Udskriv PDF

Turneringsprogrammet for hovedkredsen (2-4 holdet) er klar og kan ses her eller i linksene for de enkelte hold i venstre side.

Vi har i år fire 8-mands hold med.

1. holdet spiller i 1. division. Som nogen måske har set omlægges divisionsturneringen fra næste sæson, så 2. division nedlægges og der bliver 4 grupper i 1. division.

2. holdet spiller i gruppe 1. Første kamp bliver på hjemmebane mod Åbyhøj torsdag d. 2. november. Holdet skal i alt spille 5 kampe mod Åbyhøj, Randers, Nordre 2, VRS og Syddjurs.

3. holdet spiller i gruppe 2. Første kamp bliver også på hjemmebane. Modstanderen er Syddjurs 2 og det er ligeledes torsdag d. 2. november. Holdet skal i alt spille 6 kampe - både ude og hjemme mod Syddjurs 2, Skanderborg 3 og Århus / Skolerne 3.

4. holdet spiller i gruppe 4. Første kamp bliver på udebane mod SK 1968 6 mandag d. 20. november. Holdet skal i alt spille 6 kampe - både ude og hjemme mod SK 1968 6, VRS 2 og Viby 2.

 

Bymatch mod Viborg

Email Udskriv PDF

ter afbud fra både Skive og Skanderborg var 4-by turneringen i år reduceret til en direkte match mellem Silkeborg og Viborg.

Det blev dog stadig til 3 kampe til hver deltager og kamp om æren og vandrepokalen.

Vi vandt 1., runde knebent med 8½ - 7½ men herefter gik det ned af bakke. Efter støvet havde lagt sig efter 2. runde måtte vi indkassere et nederlag på 5½ - 10½.

Der skulle derfor noget særligt til i 3. og sidste runde for at vi kunne tage den samlede sejr. Det var vi dog ikke i nærheden af og selvom der var fremgang tabte vi også 3. runde knebent med 7½ - 8½.

Dermed en fortjent samlet sejr til Viborg.

Topscorer for Silkeborg blev Peter Poulsen, der gjorde rent bord med 3 point af 3 mulige!

Hovederne bliver nu lagt i blød for at overveje turneringens fremtid, idet det er bekymrende at det har vist sig vanskeligt at få samlet 4 klubber til stævnet. Gode forslag modtages gerne!

Senest opdateret: Søndag, 01. oktober 2023 07:56
 

Bymesterskab og 4-by turnering

Email Udskriv PDF

I morgen er der udsatte kampe i Bymesterskabet (man kan også spille forud).

På lørdag skal vi forsøge at tilbageerobre pokalen i 4-byturneringen. 16 mand drager mod Viborg, der er arrangør af årets turnering.

 

Bymesterskabet - opdatering

Email Udskriv PDF

Der er kommet en ekstra deltager til Bymesterskabet så gruppe 4 er nu også fuldtallig!

 

Bymesterskabet

Email Udskriv PDF

Bymesterskabet starter i morgen.

Der er 31 tilmeldte til turneringen. Der er foretaget gruppeinddeling og lodtrækning som kan ses her, med forbehold for protester eller sen tilmelding (der vil f.eks. være fin plads til 1 mere i gruppe 4).

Senest opdateret: Onsdag, 13. september 2023 06:42
 


Side 2 af 184